Om oss

Aromateknik a/s är ett företag med ansvar för försäljning/service samt distribution av kaffeanläggningar till cateringmarknaden i Danmark, Sverige och Norge.

Rådgivning

I Sverige står våra säljare samt tekniker till ert förfogande, när det finns behov för analys om korrekt val av maskintyp som är anpassad just till ert behov. Kostnadsberäkningar är en naturlig del av vår konsulttjänst. Detta garanterar en total analys som beslutsunderlag.

Aromateknik a/s finns alltid till förfogande med support om så önskas, vi är ett serviceföretag för våra samarbetspartners. 

DSC_0025.JPG 

Maskiner

Aromateknik a/s har ett brett sortiment som täcker allt från manuella glaskannemaskiner till helautomatiska kaffeanläggningar, manuella och helautomatiska espressomaskiner samt chokladmaskiner. En av våra starkaste sidor på marknaden är att vi hanterar både maskinaffären såsom efterarbetet med service och tillbehör

Samarbetspartner

Aromateknik a/s erbjuder samarbete direkt med företagen, som har önskemål om utarbetande av behovsanalyser, konceptförslag eller ekonomiska beräkningar. Vi utarbetar affärsavtal, som anpassas till varje enskilt behov och erbjuder samtidigt en professionell uppföljning av implementerade kaffeanläggningar.
Aromateknik a/s viktigaste faktorer är marknadens bästa kaffeekonomi, driftsäkra maskiner och konkurrenstilltalande service avtal, som utarbetas individuellt. Detta garanterar oss ett stabilt återkommande kundklientel.